Contacteer ons

+32 56 42 48 41

Onze werkwijze

A+E Consult staat voor:

     Advies                
+      Meerwaarde            
     Economisch milieuoplossing

 

Advies


In onze adviesgevende functie staat steeds de klant centraal en werken we een oplossing op maat uit. Hierbij durven we outside of the box-denken om tot een unieke oplossing te komen.

 

Meerwaarde


Door onze jarenlange ervaring in de bodemsanerings- en onderzoekswereld bieden we onze klanten een meerwaarde op het gebied van technische en juridische kennis. Daarnaast volgen we de nieuwste trends in onderzoek- en saneringstechnieken op de voet.

Onze ingenieurs zijn uitstekend opgeleid en hebben een realistische kijk op uw bodemprobleem. Vanaf de start van uw project wordt u een contactpersoon aangewezen die gedurende het hele proces van oriënterend bodemonderzoek tot bodemattest of eindverklaring uw vast aanspreekpunt blijft en waar u met al uw vragen terecht kunt. Grootschalige of kleinere projecten, ons team neemt beide aan met evenveel inzet en zorg.


Economische milieuoplossing


Bij elke oplossing die we voorstellen hebben we oog voor het kostenplaatje en gaan we milieubewust te werk. We streven ernaar om u de ingewikkelde bodemmaterie in verstaanbare taal toe te lichten, zodat u steeds de juiste beslissingen kan nemen voor uw onderneming.

Ons motto is “uw probleem is onze uitdaging”. Wij willen dé oplossing betekenen voor onze klanten.

Recente realisaties

  • Primeur in België: Toevoeging van zero-valent ijzer in diepe verontreiniging met gechloreerde koolwaterstoffen via soilmixing
  • Verontreiniging met benzine en toch geen sanering nodig.
  • Moet elke verontreiniging gesaneerd worden?
  • A+E Consult genomineerd voor UMiO Award 2015
  • De Grote Grondvraag