Contacteer ons

+32 56 42 48 41

Wie wij zijn

A+E Consult bestaat uit een enthousiast en hecht team van zes ervaren ingenieurs, een bioloog en een administratief bediende. Door onze uitgebreide kennis en ervaring van meer dan 27 jaar weten wij een bodemprobleem snel te doorgronden.

Wij volgen de nieuwste technieken en saneringsmethodes op de voet. Hierdoor kunnen wij u steeds een adequate en kostenbewuste oplossing aanbieden. Bovendien garanderen wij u een stipte opvolging binnen een afgesproken tijdskader.

We vormen een betrokken partner, sterk in communicatie en projectverantwoording. Zo is het voor ons essentieel dat u vanaf de start over een vast contactpersoon beschikt en dat uw project door regelmatig werfbezoek en een professionele begeleiding van de uitvoerende aannemer(s) zorgvuldig en correct wordt uitgevoerd.
 

Solliciteren?


A+E Consult groeit voortdurend en we zijn nu op zoek naar een extra gedreven medewerker om ons enthousiaste team te vervoegen. Bent u geoloog, bio-ingenieur of industrieel ingenieur chemie of milieu? Bent u de Franse taal goed machtig zowel gesproken als geschreven? Weet u van aanpakken? Kunt u gestructureerd en accuraat werken? Vindt u werken in een aangenaam team belangrijk? Heeft u ervaring in de bodemsector?

Solliciteer dan nu bij ons voor een uitdagende job bij A+E Consult!
Interesse? Stuur dan uw CV en motivatiebrief aan:
 
Hilde Decuyper
A+E Consult bv

Koning Boudewijnstraat 180
8930 Lauwe

of per mail naar hilde.decuyper@apluse.be.

Recente realisaties

  • De Grote Grondvraag
  • A+E Consult genomineerd voor UMiO Award 2015
  • Verontreiniging met benzine en toch geen sanering nodig.
  • Moet elke verontreiniging gesaneerd worden?
  • Primeur in België: Toevoeging van zero-valent ijzer in diepe verontreiniging met gechloreerde koolwaterstoffen via soilmixing